Partners.

Vi är enormt glada över alla partners som stödjer Business Women i arbetet att driva nätverket och även att kunna utveckla det och skapa nya nätverksområden. Tack fina ni!


Vill även ni som företag bli våra partners och synas i olika samband med Business Women?


Företagarna Jönköping ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare. Vi vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – i vårt närområde och i hela Sverige. I vår kunskapsbank, guider och juridisk
rådgivning FAQ har vi samlat allt man behöver veta för att driva företag.

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar

Catwalksmycken är ett svenskt företag som erbjuder en bred kollektion av smycken till kvinnor och män i återvunnet 925 silver och 18 karats guld. Smycken av tidlös, unik och skandinavisk design. Catwalksmycken kännetecknas av hög kvalitet och att vi med konkurrenskraftiga priser och med flera exklusiva och unika kollektioner har något för alla.

Ett av Sveriges lyxigaste gym, Remend som finns beläget på Gro36.

Träningsanläggning i Jönköping är designad för balansen i arbetsdagen, där det hårda och intensiva möter lugn och återhämtning. 

Här finns ett bla. gym, grupppass, PT, kostrådgivning och olika behandlingar.


Vi på baks & co kan ekonomi och erbjuder ett komplett utbud inom redovisning, revision och rådgivning.  

Vi kombinerar den stora byråns breda kompetensutbud med den lilla byråns personliga engagemang. Vårt uppdrag är att din vardag som företagare ska bli enklare och tryggare. Vi finns nära våra kunder och har kontor i TranåsVimmerbyLinköping och Eksjö och vi brinner för att hjälpa dig att uppnå din dröm.

Adela är en klinik i Jönköping för estetiska och medicinska injektionsbehandlingar samt avancerad hudvård.

 Som kund ska du alltid kunna förvänta dig full trygghet i att få en professionell bedömning och behandling, baserad på gedigen kunskap och erfarenhet. 

Adela betyder ädel och målsättningen för varje behandling är att på bästa sätt förädla varje individs egna förutsättningar för ett fint och naturligt resultat.

RekryteringEN LEXUSHANDLARE MED ANOR

På 1990-talet importerade vi på Lindströms Bil Sveriges första Lexus, en LS 400. 

Varje ögonblick du spenderar hos oss ska präglas av Omotenashi, den gästfrihet Lexus gjort till sitt signum.

Vi ser fram emot att träffa dig för att berätta om Lexus innovativa modellprogram och bjuda in dig till Lexus fantastiska värld, där hantverket och designen alltid står i centrum

GRO36 är ett business center i Jönköping där både frilansare och konsulter möter startups, investerare samt etablerade bolag i inspirerande miljöer.

Communityn består idag av

närmare 400 bolag.